Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
9v

Uppgifter: Real Madrid vill januarivärva från konkurrent

Real Madrid är i kris efter en svag inledning av säsongen, men har under nye tränaren Santiago Solari vänt på trenden och fått fart på poängproduktionen igen. Nu uppges den spanska storklubben vilja förstärka backlinjen i januari.

Enligt den spanska tidningen Marca är “Marängerna” intresserat av att värva tillbaka Espanyols 23-årige försvarare Mario Hermoso när transferfönstret öppnar igen. Uppgifterna gör gällande att Espanyol egentligen inte vill sälja backen, men att klubben möjligen viker sig vid ett bra bud från Real Madrid.

Hermoso är fostrad i Real Madrid och var först under en sejour utlånad till Real Valladolid före han sommaren 2017 lämnade Real Madrid Castilla permanent för flytt till Espanyol och ett kontrakt fram till sommaren 2020.

23-åringen är i höst noterad för två mål på elva matcher i La Liga.

Publicerad 2018-11-09 kl 07:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons