Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Portugisisk toppklubb in i jakten på Hammarby-back

Sillybloggen
Malmö FF - AIK
Malmö FF
AIK
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Värnamo - Halmstads BK
IFK Värnamo
Halmstads BK
STREAMA PÅ SÖNDAG
Djurgårdens IF - GAIS
Djurgårdens IF
GAIS
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - IFK Norrköping
BK Häcken
IFK Norrköping
STREAMA PÅ SÖNDAG
Hammarby IF - Västerås SK
Hammarby IF
Västerås SK
STREAMA PÅ MÅNDAG

Hammarby värvade inför den här säsongen brasilianske vänsterbacken Neto Borges från Tubarão i Brasilien. Borges imponerade direkt i Stockholmsklubben och var i år ordinarie i laget i allsvenskan. Nyligen kom rapporter om att Premier League-klubben Brighton & Hove Albion är intresserat av backens tjänster, samtidigt Aftonbladet uppgav att Hammarby kräver mellan 20 och 30 miljoner kronor vid en övergång för backen.

– Jag har svårt att se att det inte blir en riktigt bra affär för Hammarby. Om vi skulle välja att sälja honom. Just nu räknar vi med honom hos oss nästa år, sa Jesper Jansson till Aftonbladet då.

Nu rapporterar den portugisiska tidningen A Bola att även den portugisiska toppklubben SC Braga visar intresse för vänsterbacken, men att klubben möjligen skräms av en prislapp på mellan 2,5 och 3 miljoner euro, drygt 26 till 31 miljoner kronor.

Braga är i dagsläget placerat på tredjeplats i den portugisiska högstaligan. Borges gjorde i år fyra assist på 26 framträdanden för Hammarby, som blev fyra i allsvenskan.

Annons
Publicerad 2018-11-23 15:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto