POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Uppgifter: Milan kan ge upp Ibrahimovic - abrupt stopp i förhandlingarna

Los Angeles Galaxys svenske anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic, 37, imponerade i år med 22 mål och sju assist på 27 framträdanden i MLS. Efter säsongens slut kom uppgifter om att svensken kan återvända till europeisk fotboll för spel i Real Madrid eller Milan och under senaste veckorna har det rapporterats intensivt om att Ibrahimovic är “muntligt överens” om ett låneavtal över sex månader med option på ytterligare ett år med Milan.

Nu kommer däremot Sportitalia med nya uppgifter om affären. Enligt den italienska sajten stötte affären i kväll på “seriösa problem”, då förhandlingarna mellan Milans sportchef Leonardo och Ibrahimovics agent Mino Raiola nådde ett abrupt slut. Däremot uppger inte sajten varför samtalen stoppades under senaste timmarna, men att det kan bero på att Ibrahimovic vill stanna i USA.

Zlatan Ibrahimovic tillhörde senast Milan mellan 2010 och 2012. Han var bland annat med och säkrade en Serie A-titel under den sejouren före han flyttade vidare till Paris Saint-Germain, Manchester United och Los Angeles Galaxy.

Ibrahimovic har kontrakt med Los Angeles Galaxy över nästa år.

Publicerad 2018-12-04 kl 23:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå