Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3d

Uppgifter: Häckens miljonklipp - så mycket fick klubben för Ackermann

BK Häcken och Fiorentina kom i slutet av november överens om en övergång för mittfältstalangen Kevin Ackermann, 17, till Serie A-klubben. Nu uppger GP att Ackermann besökte Fiorentina i början av den här veckan och att både har läkarundersökts och skrivit på det personliga avtalet.

Enligt tidningen står det också klart hur stor övergångssumman blev i affären. Häcken fick 850 000 euro för mittfältaren, drygt 8,6 miljoner kronor. Däremot vill Häckens sportchef Sonny Karlsson inte kommentera övergångssumman.

Ackermann hade tidigare kontrakt med Hisingenklubben över 2021 och gjorde i år ett framträdande i allsvenskan.

Publicerad 2018-12-06 kl 17:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons