POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
28v

Uppgifter: Häckens miljonklipp - så mycket fick klubben för Ackermann

BK Häcken och Fiorentina kom i slutet av november överens om en övergång för mittfältstalangen Kevin Ackermann, 17, till Serie A-klubben. Nu uppger GP att Ackermann besökte Fiorentina i början av den här veckan och att både har läkarundersökts och skrivit på det personliga avtalet.

Enligt tidningen står det också klart hur stor övergångssumman blev i affären. Häcken fick 850 000 euro för mittfältaren, drygt 8,6 miljoner kronor. Däremot vill Häckens sportchef Sonny Karlsson inte kommentera övergångssumman.

Ackermann hade tidigare kontrakt med Hisingenklubben över 2021 och gjorde i år ett framträdande i allsvenskan.

Publicerad 2018-12-06 kl 17:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå