Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
4d

Hammarby värvar back från Göteborg: "En ung och utvecklingsbar spelare"

Katja Gudmand-Höyer tillhörde under den gånga säsongen Kopparbergs/Göteborgs F19-lag och tidigare i sin karriär har hon varit utlånad till Hovås/Billdal. Nu drar dock flyttlasset österut. Nästa säsong kommer hon att spela för Hammarby, som trillade ur damallsvenskan.

– Det känns riktigt roligt att få vara en del av Hammarby 2019 och det verkar som en bra miljö för mig att spela i. Jag har dessutom hört och fått intrycket av att Hammarbys ledning tror på sina spelare och det är just det jag behöver för att utvecklas, säger Katja Gudmand-Höyer i en kommentar på klubbens hemsida.

Gudmand-Höyer har mestadels spelat back i sin karriär, men hon kan även gå in på mittfältet. Sportchef Johan Lager är nöjd med nyförvärvet.

– En ung och utvecklingsbar spelare som kan användas centralt såväl på mittfältet som i backlinjen. Katja har tränat hela vårsäsongen med Kopparberg/Göteborgs allsvenska A-lag, säger han till hemsidan.

Publicerad 2018-12-08 kl 13:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons