Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3v

Officiellt: United-legendar tar över Sheffield Wednesday

Steve Bruce fick i höstas sparken från Aston Villa efter en svag säsongsinledning. Nu har han gjort klart med ny klubb – Sheffield Wednesday, skriver klubben på sitt Twitter-konto. Han tillträder den 1 februari.

Bruce har tidigare bland annat tränat Hull, när den klubben låg i Premier League, och han har också haft huvudansvaret för Wigan. Under sin spelarkarriär firade Bruce framgångar med Manchester United och han gjorde över 300 matcher för klubben.

Publicerad 2019-01-02 kl 16:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons