Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Fabregas reser till Monaco för samtal om en övergång

Cesc Fabregas har den senaste tiden uppgetts vara nära en flytt till Monaco och under lördagen uppgav Sky Sports att matchen mot Nottingham Forest förmodligen skulle bli spanjorens sista i Chelseatröjan.

Sky Sports uppger nu att Cesc Fabregas under söndagen kommer att resa till Frankrike för att samtala med Monaco om en övergång. Sky skriver vidare att Fabregas kommer att lämna Chelsea för den franska Ligue 1-klubben den här månaden.

Publicerad 2019-01-06 kl 08:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons