Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Uppgifter: Berget kan bryta sitt kontrakt - återkomst i MFF möjlig

Jo Inge Berget hade ett par framgångsrika år i Malmö FF, men inför förra säsongen lämnade han för New York City FC. Norrmannen gjorde en fin första säsong i MLS-klubben och gjorde totalt åtta poäng på 24 matcher.

Nu skriver dock Expressen att norrmannen kan vara på väg att bryta sitt kontrakt med New York City med anledning av sociala skäl och att han vill återvända till Skandinavien.  Uppgifterna gör gällande att Malmö i sådana fall skulle vara en möjlig ny klubbadress, även om ett par andra nordiska också kan vara aktuella.

Tidningen uppger också att Dynamo Moskva är intresserat av MFF:s Franz Brorsson och att samtal äger rum, men att den ryska klubben ännu inte lagt ett bud.

Publicerad 2019-01-08 kl 10:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons