Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgavs aktuell för HIF - nu är målvakten klar för grekisk klubb

Sillybloggen

I slutet av förra säsongen skadade sig Helsingborgs förstamålvakt Pär Hansson allvarligt. Han kommer också att missa inledningen av årets säsong på grund av skadan och HIF letar därför efter en ersättare.

I slutet av december uppgav Helsingborgs Dagblad att Eskilsminnes målvakt Emir Plakalo, 23, var ett potentiellt alternativ, vilket han själv bekräftade för tidningen.

– Jag tror att det stämmer, jag vet att de har kontaktat Eskilsminne. Frågan är hur stort intresset är, sa bosniern då.

Men något spel i HIF blir det inte. Plakalo är i stället klar för spel i den grekiska andraligan, där han har skrivit på ett kontrakt över ett och ett halvt år med Aiginiakos FC.

– Jag trivs jättebra här redan och det ska bli kul att få känna på en så pass hög division här i Grekland. Jag vill dock betona att jag är oerhört tacksam över att jag fick chansen i Eskilsminne under förra säsongen och kunde utvecklas och på detta sätt gå vidare i karriären. Eskils kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, säger Plakalo i en kommentar på Eskilsminnes hemsida.

Annons
Publicerad 2019-01-11 15:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto