Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
4d

Uppgifter: Real Madrid följer PSG-back

Real Madrid har det gott ställt med mittbackar i truppen och framför allt med Sergio Ramos och Raphael Varane, som ofta rankas bland de allra främsta på positionen i världen. Trots det kan nu en ny mittback vara på väg in till klubben.

El Pais rapporterar att Paris Saint-Germains brasilianske mittback Marquinhos, 24, är högst upp på den spanska storklubbens önskelista. Real Madrid ska ha kontaktat brassen och överväger ett köp, då klubben vill stärka upp försvaret med en ung försvarare som kan ge laget stabilitet bakåt i många år framöver.

Marquinhos lämnade sommaren 2015 Roma för spel i PSG och har kontrakt fram till sommaren 2022. Brassen är den här säsongen noterad för totalt två mål och en assist på 22 framträdanden i alla turneringar.

Publicerad 2019-01-13 kl 13:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons