Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Yasin i kontakt med tidigare klubb: "Bara positiva minnen"

Sillybloggen

Ahmed Yasin, 27, kan vara på väg tillbaka till allsvenskan. Mittfältaren lämnade i somras AIK för spel med Al Khor i Qatar, men bröt i december sitt kontrakt med klubben och berättade för Fotbollskanalen att han är öppen för en comeback i allsvenskan.

– Varför inte? Jag är öppen för det. Sedan får vi se, sa han då, men var också tydlig med att han först och främst fokuserar på att göra det bra med Irak i Asiatiska mästerskapen. 

Nu rapporterar GP att Häcken har varit i kontakt med Yasin om ett eventuellt avtal. Däremot vill Häckens sportchef Sonny Karlsson inte kommentera uppgifterna.

Yasin menar att han har fokus på Asiatiska mästerskapen, där Irak är vidare till slutspel, men bekräftar att han “har haft kontakt med Sonny”.

– Häcken är en fantastiskt fin klubb och jag har bara positiva minnen därifrån, säger han till tidningen och fortsätter:

Annons

– Jag och Sonny (Karlsson, sportchef) har haft kontakt sedan jag drog tillbaka till AIK.

Yasin var under höstsäsongen 2017 utlånad till Häcken från AIK och stod för sju mål på 15 framträdanden före han återvände till Stockholm igen och sedan till Qatar. Yasin har tidigare även spelat allsvensk fotboll i Örebro SK.

Publicerad 2019-01-16 21:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto