Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tidigare Elfsborg-anfallare uppges nära Al Wehda - kan lämna Rosenborg

Sillybloggen

Issam Jebali lämnade förra sommaren Elfsborg för spel med Rosenborg i norska Elitserien. Nu kan däremot anfallaren redan vara på väg bort från klubben. Jebali poserade under söndagen på en bild på saudiarabiska klubben Al Wehdas Instagram med klubbens vice president Abdullah Khuqair, samtidigt som klubben meddelade att Jebali snart är klar för klubben och kan bli presenterad.

Däremot förnekar Rosenborgs sportchef Stig Inge Björnebye att en affär är klar.

– Det finns inte ett avtal mellan klubbarna. Det är det jag kan säga om det, säger han till norska tidningen Adresseavisen.

Jebali var under förra hösten med och tog Rosenborg till båda en ligaseger och cuptitel. Anfallaren tillhörde mellan 2016 och 2018 Elfsborg, men har även spelat fotboll för IFK Värnamo på svensk mark.

View this post on Instagram

يصل اليوم التونسي عصام الجبالي نجم فريق روزنبورغ النرويجي والمنتخب التونسي إلى مطار الملك عبد العزيز الدولي برفقة الكابتن عبد الله خوقير نائب رئيس النادي والذي اتفقت الإدارة معه مبدئياً لتمثيل الفريق الأول لكرة القدم وسيخضع اللاعب للكشوفات الطبية قبل التوقيع معه وتسجيله رسمياً.

ANNONS

A post shared by نادي الوحدة السعودي (@alwehdaclub1) on

Publicerad 2019-01-27 15:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto