POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
11v

HIF testar tidigare Fulham-mittfältare

Helsingborgs IF lät, enligt HD, under tisdagens medlemsmöte meddela att föreningen inte går vidare med colombianska duon Jonathan Palacios och Santiago Gaviria som båda kom till spel mot Helsingör. Målvakten Ole Söderberg, som också matchades mot Helsingör, blev det heller inte ett avtal med, då han i går i stället skrev på för AFC Eskilstuna. Nu tar däremot en ny provspelare plats i HIF:s trupp den här veckan.

Helsingborg meddelade i dag att meriterade yttermittfältaren/centrale mittfältaren Chris David, 25, kommer att träna med klubben i dag och i morgon, men även komma till spel i helgens träningsmöte med Odense i Danmark.

David har en bakgrund i bland annat Twente, Fulham, Go Ahaed Eagles och Utrecht och är noterad för en match i Premier League. David debuterade i den engelska högstaligan hösten 2014 och blev dessutom målskytt i samma match mot Crystal Palace.

Under säsongen 2017/2018 lyckades däremot inte David ta en plats i Utrechts A-lag och spelade i stället matcher för klubbens reservlag i holländska andraligan. Han lämnade därefter klubben förra sommaren och har sedan dess varit klubblös.

Publicerad 2019-01-31 kl 09:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå