Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF testar tidigare Fulham-mittfältare

Sillybloggen

Helsingborgs IF lät, enligt HD, under tisdagens medlemsmöte meddela att föreningen inte går vidare med colombianska duon Jonathan Palacios och Santiago Gaviria som båda kom till spel mot Helsingör. Målvakten Ole Söderberg, som också matchades mot Helsingör, blev det heller inte ett avtal med, då han i går i stället skrev på för AFC Eskilstuna. Nu tar däremot en ny provspelare plats i HIF:s trupp den här veckan.

Helsingborg meddelade i dag att meriterade yttermittfältaren/centrale mittfältaren Chris David, 25, kommer att träna med klubben i dag och i morgon, men även komma till spel i helgens träningsmöte med Odense i Danmark.

David har en bakgrund i bland annat Twente, Fulham, Go Ahaed Eagles och Utrecht och är noterad för en match i Premier League. David debuterade i den engelska högstaligan hösten 2014 och blev dessutom målskytt i samma match mot Crystal Palace.

Under säsongen 2017/2018 lyckades däremot inte David ta en plats i Utrechts A-lag och spelade i stället matcher för klubbens reservlag i holländska andraligan. Han lämnade därefter klubben förra sommaren och har sedan dess varit klubblös.

Annons
Publicerad 2019-01-31 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto