POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Barcelona-stjärna vill skriva nytt avtal: "Jag gav presidenten en påminnelse"

Barcelonas kroatiske mittfältsstjärna Ivan Rakitic, 30, är inne på sin femte säsong i Barcelona sedan han anslöt från Sevilla 2014. Mittfältaren har kontrakt med storklubben fram till sommaren 2021, men är tydlig med att han ändå vill skriva ett nytt avtal.

– Jag har alltid sagt att jag vill stanna här (i Barcelona) och jag kommer att säga det igen och igen. Jag är mer än lycklig här och min intention är att stanna ännu längre. Jag gav presidenten en liten påminnelse för att se om han kan få igång processen för en förlängning, säger Rakitic enligt Football-Espana.

30-åringen är den här säsongen noterad för fyra mål och sex assist på 31 matcher i alla turneringar. I somras var han tongivande när Kroatien tog VM-silver och han har bland annat varit med och vunnit tre ligatitlar och en Champions League-titel med Barcelona.

Publicerad 2019-02-01 kl 09:48

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto