POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Officiellt: Fulham värvar Liverpool-flopp

Fulham tampas i botten av tabellen i Premier League och var i går relativt aktivt på transferfönstrets sista dag. Londonklubben värvade bland annat norrmannen Håvard Nordtveit, men skickade även i väg anfallaren Aboubakar Kamara på lån till turkiska klubben Yeni Malatyaspor över resten av säsongen.

I natt gjorde Fulham även klart med ett sista nyförvärv – Lazar Markovic, 24. Fulham meddelade, via sin hemsida, att parterna skrev ett avtal över den resterande delen av säsongen och att anfallaren Aleksandar Mitrovic rekommenderade värvningen.

Markovic kommer senast från en floppsejour i Liverpool. Han anslöt redan under sommaren 2014 till klubben från Benfica, men fick aldrig något riktigt förtroende i laget och lånades under åren i klubben ut till Fenerbahce, Sporting, Hull och Anderlecht.

Publicerad 2019-02-01 kl 07:15

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto