Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förre Barcelona-spelaren var aktuell för Sundsvall: "Riktigt nära"

Sillybloggen

För ett år sedan var Gai Assulin, som har ett förflutet i både Manchester Citys och Barcelonas ungdomslag, aktuell för spel i Gif Sundsvall – som var överens med spelaren. Men i sista stund fick han ett annat erbjudande och affären uteblev.

– Då fick jag ett erbjudande från en klubb i Kazakstan som jag inte kunde säga nej till. Där trivdes jag inte riktigt. Nu är jag tillbaka i England och tränar och hade hoppats hitta en ny klubb. Jag tror det var nära med Sundsvall nu igen, men det verkar som de ändrat sig och går för en annan spelare, berättar Assulin för Sundsvalls Tidning.

I vintras var en flytt nära till Sundsvall för den klubblöse israelen.

– Som jag förstod det var det riktigt nära, men den spanska agenten jag jobbar med hörde av sig i veckan och sa att det verkar som managern ändrat sig. Jag respekterar det men tycker det är synd, jag ville verkligen komma och hade varit glad över att spela där, säger han.

Annons

För ST berättar Assulin att han hade älskat att spela med Sundsvall-spelarena David Batanero, Juanjo Ciercoles och Pol Moreno, som han är vän med.

På frågan varför det inte ser ut att bli någon övergång till Sundsvall svarar Assulin:

– Det kanske var för att jag inte spelat på länge. Jag har varit skadad men nu är jag hel och tränar med en klubb här i England. Jag tror att om jag skulle komma till Sverige skulle jag kunna bevisa att jag kan hjälpa laget. Det kanske kan hända i framtiden, det är alltid bra för mig att spela och visa vad jag kan. Framför allt i en klubb som Sundsvall med bra spelare och ett lag som gör det bra.

Publicerad 2019-02-10 15:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto