POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Everton-mittfältare gick miste om PSG-flytt: "En dröm som inte blev sann"

Everton-mittfältaren Idrissa Gueye, 29, var i januari nära en flytt till Paris Saint-Germain, men enligt bland annat engelska tidningen The Times blev det ingen flytt med anledning av att Everton nobbade ett bud värt drygt 300 miljoner kronor. 

Nu bekräftar senegalesen att PSG ville ha honom i januari, men att Everton satte stopp för flytten. Han hoppas nu i stället på en flytt i sommar, möjligen till Paris.

– Det var en dröm som tråkigt nog inte blev sann. Alla spelare jobbar för att komma till de bästa lagen för att spela matcher i Champions League. Jag är ärad av att PSG var intresserat av mig, säger han till franska tidningen L’Equipe.

– Nu vet jag att jag är av intresse för sådana klubbar, så jag är redo att gå till den sista nivån till en europeisk storklubb. Jag kommer att jobba ännu hårdare för att de ska komma tillbaka till mig. Kanske är det inte avslutat med PSG, fortsätter han.

Gueye lämnade under sommaren 2016 Aston Villa för spel med Everton i Premier League. 29-åringen har kontrakt med Everton fram till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för 24 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-02-15 kl 23:59

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå