POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
50v

Uppgifter: Martinez och Rodgers bland namnen på Leicester lista

Claude Puel fick sparken av Leicester efter hemmaförlusten mot Crystal Palace (1-4).  Laget återfinns först på en tolfte plats i PL-tabellen med nio segrar på 27 matcher, endast åtta poäng över nedflyttningsstrecket.

Jakten på en ersättare till tränarposten har inletts och enligt uppgifter till tv-kanalen Sky har klubben nu en lista kandidater bestående av flera välbekanta namn. Tv-kanalen skriver att Belgiens nuvarande förbundskapten Roberto Martinez är en kandidat, att Brendan Rodgers, nu i Celtic, är en annan – och att även Rafa Benitez som nu basar över Newcastle finns med på listan. Samtidigt rapporterar man att Leicester i första hand ser över möjligheten att anställa en tränare som tar över resterande delen av säsongen då alla nuvarande kandidater har andra uppdrag.

Publicerad 2019-02-25 kl 12:02

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå