Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Utlånade Chelsea-floppen: "När jag tänker på min framtid är det totalt suddigt"

Tiemoue Bakayoko, 24, anslöt till Chelsea från Monaco inför förra säsongen efter flera starka säsonger i den franska klubben. Men tiden i Chelsea blev långt ifrån lyckad och inför årets säsong lånades mittfältaren ut till italienska Milan.

Där har det blivit 21 matcher för Bakayoko, men vad som händer när hans låneavtal löper ut i sommar är oklart, även om mittfältaren själv öppnar upp för att stanna i Milan.

– När jag tänker på min framtid är det totalt suddigt. Jag kan inte tänka klart. Jag gör allt för att kvalificera mig för Champions League. Det var fem år sedan Milan-fansen har hört Champions League-hymnen och jag vill vara där nästa gång den ljuder på San Siro, säger han till France Football enligt Sky Sports.

ANNONS

– Jag har haft en bra säsong. Jag är tacksam gentemot Milan och jag är väldigt glad här, även om jag fick kritik i början. Det är normalt och de förväntade sig mer.

Bakayokos kontrakt med Chelsea sträcker sig till sommaren 2022.

Publicerad 2019-03-05 kl 19:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto