Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bayern-basen om Rodriguez: "Säker på att James spelar i Bayern nästa säsong"

Sillybloggen

James Rodriguez blev sommaren 2017 utlånad i två år till Bayern München från Real Madrid. I sommar går låneavtalet ut och mittfältarens framtid är osäker, då han har kontrakt till sommaren 2021 med Real Madrid, samtidigt som Bayern har en köpoption.

Nyligen uppgav Marca att colombianen vill återvända till Real Madrid och att klubbarna ska ha möten i mitten av mars för att lösa situationen, då Bayern har sista ordet med anledning av köpoptionen på 446 miljoner kronor, där 138 miljoner kronor redan är betalt för det tvååriga låneavtalet.

Nu uttalar sig däremot Bayern Münchens ordförande Karl-Heinz Rummenigge om att han är säker på att Rodriguez kommer att tillhöra hans klubb även nästa säsong.

– Jag är fortfarande ett fan av James. Han har en otroligt bra vänsterfot och är för mig en världsstjärna. Vi behöver lösa ut köpoptionen innan den 15 juni. Vi har fortfarande tid, men jag ska säga att alla är nöjda med honom. Jag är helt säker på att James även nästa säsong kommer att spela i Bayern. Jag är säker på att Niko Kovac ser samma kvaliteter hos James och är väldigt nöjd med honom. Jag tror inte att de två har ett problem, säger Rummenigge till tyska tidningen Münchner Abendzeitung.

ANNONS

Rdoriguez är den här säsongen noterad för tre mål och sex assist på 20 matcher för Bayern München i alla turneringar.

Publicerad 2019-03-08 19:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto