Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Romas sportchef bryter kontraktet - högaktuell för Arsenal

Sillybloggen

Redan för två veckor sedan rapporterade Daily Mirror och Marca att Romas sportchef Monchi var Arsenals förstaval till att bli teknisk direktör i Londonklubben.

Nu rapporterar flera italienska medier, däribland Corriere dello Sport och Tuttomercatoweb, att Monchi är på väg bort. Uppgifterna gör gällande att spanjoren under fredagen kommer att bryta sitt kontrakt med Roma. Ett av skälen till att han vill säga upp sig uppges vara för att han inte längre känner att han har någon makt i klubben. Pagine Romaniste rapporterar samtidigt att Monchi och Arsenal kommit överens om en framtid tillsammans. Monchis kontrakt med Roma sträcker sig till juni 2021, enligt Football-Italia.

Roma sparkade tidigare i veckan huvudtränaren Eusebio Di Francesco och ett av namnen som figurerat som tänkbar ersättare är Claudio Ranieri, som bara för ett par veckor sedan fick sparken från Fulham. Enligt Football-Italia var beslutet att sparka Di Francesco inte Monchis beslut, utan presidenten Jim Pallottas. Sajten skriver att Monchi var en av Di Francesco största supportrar i klubbledningen.

ANNONS

Monchi har tidigare varit sportchef i bland annat Sevilla och vid en eventuell övergång till Arsenal skulle han återförenas med Unai Emery, som är huvudtränare i Londonlaget.

Publicerad 2019-03-08 07:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto