Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guardiola dementerar överenskommelse med Juventus: "Omöjligt"

Sillybloggen

Josep Guardiola tog under 2016 över som huvudtränare i Manchester City och har hittills lett laget till fyra titlar, varav en i Premier League. Guardiola har kontrakt med City till 2021, men kopplades i dag ihop med en flytt till Turin för att ta över Juventus.

Journalisten Luigi Guelpa, som avslöjade att Cristiano Ronaldo skulle flytta till Juventus i somras, uttalade sig om att Guradiola är muntligt överens med Juventus om ett avtal som sträcker sig över fyra år och att tränaren ska ta över Serie A-klubben.

– Jag har hört att Guardiola muntligen kommit överens med Juventus om ett avtal de kommande fyra åren. Det är samma person som berättade för mig att Ronaldo skulle till Juventus som sagt det, sa Guelpa till radiostationen CRC enligt The Mirror.

Men efter Citys seger mot Watford i kväll, så dementerade Guardiola uppgifterna kraftigt. Han menar att det inte finns någon sanning i Guelpas uttalande.

ANNONS

– Jag förstår inte varför alla säger att det händer när någon säger något i sociala medier och när de inte försöker att ringa klubben, min agent eller Juventus, säger Guardiola enligt BBC.

– Jag är ledsen för Allegri (Massimiliano). Jag har två år kvar och det är omöjligt för mig att flytta om jag inte får sparken. Jag ska inte till Juventus under de kommande två säsongerna, fortsätter han.

Manchester City toppar just nu ligatabellen i Premier League.

Publicerad 2019-03-09 21:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto