POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Italiensk landslagsman högst upp på Tottenhams önskelista

Fiorentinas Federico Chiesea är en ryktenas man. För ett par veckor sedan uppgavs PSG vara intresserat av den italienske landslagsmannen, som den här säsongen gjort 11 mål och 8 assist på 29 matcher. Men nu ger sig ytterligare en klubb in i jakten på 21-åringen, enligt The Sun.

Enligt The Sun är italienaren högst upp på Tottenhams önskelista i sommar och tidningen skriver att Spurs-tränaren Mauricio Pochettino tror att Chiesa kan skapa ”magi” i Londonlaget. Enligt uppgifterna behöver Tottenham hosta upp ungefär 700 miljoner kronor för att kunna värva Chiesa.

Publicerad 2019-03-10 kl 11:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå