Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Italiensk landslagsman högst upp på Tottenhams önskelista

Sillybloggen

Fiorentinas Federico Chiesea är en ryktenas man. För ett par veckor sedan uppgavs PSG vara intresserat av den italienske landslagsmannen, som den här säsongen gjort 11 mål och 8 assist på 29 matcher. Men nu ger sig ytterligare en klubb in i jakten på 21-åringen, enligt The Sun.

Enligt The Sun är italienaren högst upp på Tottenhams önskelista i sommar och tidningen skriver att Spurs-tränaren Mauricio Pochettino tror att Chiesa kan skapa ”magi” i Londonlaget. Enligt uppgifterna behöver Tottenham hosta upp ungefär 700 miljoner kronor för att kunna värva Chiesa.

ANNONS
Publicerad 2019-03-10 11:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto