Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid har tagit en seriös kontakt med Icardi

Sillybloggen

Mauro Icardis framtid är sedan ett par veckor tillbaka än mer osäker i Inter. Anfallaren blev av med kaptensbindeln och har sedan dess inte spelat matcher med laget. Trots detta uttalade sig nyligen hans agent, tillika fru, Wanda Nara, om att han vill stanna i Inter och mäkla fred med klubben igen.

– Mauro vill stanna i Inter. Jag arbetar för att få honom att må bra och mäkla fred med klubben, sa hon till Tiki Taka enligt Football-Italia.net.

Men trots det fortsätter det spekuleras om en flytt i sommar. Sent i går uppgav Tuttomercatoweb att Real Madrid tog en mer seriös kontakt än tidigare med Wanda Nara i måndags och att den spanska storklubben utan problem skulle kunna ge ett bättre bud än det som Napoli rapporteras ha erbjudit anfallaren.

Enligt sajten har just nu Napoli det högsta budet på bordet för anfallaren med nio miljoner euro per säsong och två miljoner euro i bonusar, samtidigt som Juventus också fortsatt ska vara intresserat av anfallaren.

ANNONS

Real Madrid presenterade i veckan Zinedine Zidane som ny huvudtränare i klubben och enligt engelska tidningen The Independent har Zidane blivit lovad den renovering av spelartruppen som han redan förra sommaren tyckte var nödvändig. Planen uppges vara att spendera över 300 miljoner pund (omkring 3,7 miljarder kronor) på transfermarknaden den kommande sommaren. 

Publicerad 2019-03-13 08:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto