Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Hammarby-anfallare kan lånas ut till Los Angeles Galaxy

Sillybloggen

Hammarby uppgavs i går, av Expressen, snuva Djurgården på en värvning av tidigare Malmö FF-anfallaren Vidar Örn Kjartansson, 29, från Rostov. Enligt Fotbollskanalens uppgifter vill Dif först och främst låna islänningen fram till sommaren, men enligt Expressen har Hammarby bjudit över Djurgården vad gäller vad man är berett att betala för ett lån och spelaren kan presenteras redan nästa vecka.

Nu uppger Expressen att det kan bli en rockad i Hammarbys anfall, då tidningen uppger att Bajen för en dialog med Los Angeles Galaxy om en utlåning av Nikola Djurdjic till Zlatan Ibrahimovics MLS-klubb. Galaxy uppgavs tidigare i veckan av LA Times-journalisten Kevin Baxter vara ute efter en anfallare, då Ibrahimovic för närvarande har hälproblem och norske anfallaren Ola Kamara lämnade klubben för flytt till Kina.

Expressen skriver att Hammarby och Galaxy ännu inte är överens, men att Djurdjic kan flyga över till Los Angeles redan nästa vecka om allt går i lås. Därmed ser Kjartansson ut att komma in som en ersättare till Djurdjic med ett lån fram till den 15 juli.

ANNONS
Publicerad 2019-03-14 15:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto