POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
49v

Officiellt: Leicester förlänger med kaptenen

Leicester meddelade i dag att klubben skriver nytt avtal med lagkaptenen och försvararen Wes Morgan, 35, över säsongen 2020.

– Det betyder mycket för mig. Vi har gått igenom så många med- och motgångar ihop som en fotbollsklubb och jag har varit en del av hjärtat från början, så att förlänga min tid här betyder väldigt mycket för mig och jag är väldigt glad, säger Morgan i en kommentar på klubbens hemsida.

Morgan lämnade i januari 2012 Nottingham för spel i Leicester och är den här säsongen noterad för 19 framträdanden i Premier League. Mittbacken var en tongivande spelare när Leicester osannolikt nog vann Premier League 2016.

Publicerad 2019-03-18 kl 20:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå