POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
49v

Guardian: Barcelona förbereder bud på Bundesliga-anfallare

Tyska tidningen Bild uppgav redan i mitten av februari att Barcelona, Chelsea och Real Madrid är intresserat av att värva Eintracht Frankfurts skyttekung Luka Jovic. Anfallaren, som är 21 år gammal, gick inför den här säsongen på lån från Benfica till Frankfurt och har gjort stor succé med 22 mål på 36 matcher i alla turneringar.

Frankfurt knöt därmed tidigare upp anfallaren permanent, men kan trots det, enligt The Guardian, tänka sig en försäljning i sommar för mellan 65 och 70 miljoner euro (679 och 731 miljoner kronor).

The Guardian rapporterar däremot att Barcelona förbereder ett bud på 50 miljoner euro (522 miljoner kronor) och att klubben hoppas på att inleda förhandlingar med Frankfurt inom de närmaste veckorna. Barcelona ska även ha följt anfallaren på plats, senast i Frankfurts åttondelsfinalmöte med Inter i förra veckan.

Publicerad 2019-03-20 kl 22:03

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå