POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
48v

Neymars pappa: "Diskuterar nytt kontrakt med PSG"

PSG-stjärnan Neymar har ryktats vara på väg bort från PSG i sommar. Hans pappa, Neymar Sr., menar dock att det ska mycket till om hans son ska lämna den franska huvudstadsklubben och pappan berättar att parterna nu förhandlar om ett nytt kontrakt.

– Det är tre år kvar på kontraktet, och vi diskuterar redan en förlängning”, säger Neymar Sr till Esporte enligt L’Equipe.

– Sannolikheten att han inte lämnar är mycket stor. Folk säger att han är bland ryktena till stora klubbar varje transferfönster. De betyder bara att hans karriär sköts bra, att han är alltid är bland namnen som räknas. Men det betyder inte att han ska byta till den ena eller den andra klubben, säger Neymar Sr till Esporte enligt L’Equipe.

Neymar har den här säsongen gjort 20 mål på 23 matcher i PSG.

Publicerad 2019-03-25 kl 16:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå