POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
47v

"Zidane ute efter Mané - prislappen blir stor"

Sadio Mané har ryktats till Real Madrid efter Zinedine Zidanes återkomst till klubben, då fransmannen ska vara vara en supporter av yttern sedan tidigare. Nu kommer nya uppgifter från Marca som gör gällande att Mané ligger högt upp på Zidanes önskelista, där bara Kylian Mbappé ska vara mer eftertraktad.

Den spanska tidningen hänvisar till France Football och menar att Mané accepterat en övergång till Real Madrid förra sommaren, men att den affären föll när Zidane överraskande lämnade klubben.

Marca skriver att prislappen vid en eventuell övergång kommer att bli stor och nämner senegalesens värde enligt Transfermarkt, som är 85 miljoner euro. De menar även att prislappen på 150 miljoner euro när Coutinho lämnade Liverpool för Barcelona förra året kommer att spela en roll i förhandlingarna.

Publicerad 2019-03-25 kl 07:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå