POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
46v

Spanska uppgifter: Real i samtal med Pogba

Zinedine Zidane är ny tränare i Real Madrid och i sommar är tanken att fransmannen ska stärka truppen. Ett alternativ är Manchester Uniteds Paul Pogba och under lördagen rapporterar spanska Marca att fransmannens agent, Mino Raiola, haft två samtal med Real där han har försäkrat sig om att Pogba vill gå till Real.

Marca rapporterar också att Zidane gillar Pogba och att hans nuvarande lön i United kommer att kunna matchas i Real. Däremot är det osäkert om United är villiga att släppa Pogba, som varit framträdande under nye tränaren Ole Gunnar Solskjær.

Publicerad 2019-03-30 kl 09:47

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå