Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spanska uppgifter: Real i samtal med Pogba

Sillybloggen

Zinedine Zidane är ny tränare i Real Madrid och i sommar är tanken att fransmannen ska stärka truppen. Ett alternativ är Manchester Uniteds Paul Pogba och under lördagen rapporterar spanska Marca att fransmannens agent, Mino Raiola, haft två samtal med Real där han har försäkrat sig om att Pogba vill gå till Real.

Marca rapporterar också att Zidane gillar Pogba och att hans nuvarande lön i United kommer att kunna matchas i Real. Däremot är det osäkert om United är villiga att släppa Pogba, som varit framträdande under nye tränaren Ole Gunnar Solskjær.

ANNONS
Publicerad 2019-03-30 09:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto