Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Blåvitt gör upp med norska klubbar om Vibe

Sillybloggen

Lasse Vibe var mellan 2013 och 2015 en notorisk målskytt för IFK Göteborg i allsvenskan och blev en publikfavorit. Därefter flyttade dansken vidare till engelska Brentford och senare till kinesiska Changchun Yatai. I går uppgav däremot GT att anfallaren ska vara nära att skriva på för Blåvitt, men att en hel del detaljer återstår. 

Nu uppger även Aftonbladet att Blåvitt är nära en överenskommelse med anfallaren. Tidningen skriver att Blåvitt konkurrerar med norska klubbarna Rosenborg och Haugesund om Vibe, men att Blåvitt ska vara närmast, då det är klubben “som ligger på hårdast och som ligger Vibe närmast hjärtat”.

Om värvningen går i lås, så skriver tidningen att värvningen kommer finansieras av Blåvitts bolag IFK GBG Transferintressenter AB, som är tänkt att användas för att tillföra externt kapital vid just värvninhar.

I början av mars rapporterade även Blåvittpodden att IFK Göteborg förde samtal med Vibe och om det nu blir någon återkomst återstår att se.

ANNONS
Publicerad 2019-03-31 16:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto