POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
46v

Uppgifter: Blåvitt gör upp med norska klubbar om Vibe

Lasse Vibe var mellan 2013 och 2015 en notorisk målskytt för IFK Göteborg i allsvenskan och blev en publikfavorit. Därefter flyttade dansken vidare till engelska Brentford och senare till kinesiska Changchun Yatai. I går uppgav däremot GT att anfallaren ska vara nära att skriva på för Blåvitt, men att en hel del detaljer återstår. 

Nu uppger även Aftonbladet att Blåvitt är nära en överenskommelse med anfallaren. Tidningen skriver att Blåvitt konkurrerar med norska klubbarna Rosenborg och Haugesund om Vibe, men att Blåvitt ska vara närmast, då det är klubben “som ligger på hårdast och som ligger Vibe närmast hjärtat”.

Om värvningen går i lås, så skriver tidningen att värvningen kommer finansieras av Blåvitts bolag IFK GBG Transferintressenter AB, som är tänkt att användas för att tillföra externt kapital vid just värvninhar.

I början av mars rapporterade även Blåvittpodden att IFK Göteborg förde samtal med Vibe och om det nu blir någon återkomst återstår att se.

Publicerad 2019-03-31 kl 16:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå