Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid vill ha Lindelöfs backkollega

Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane uppges i sommar renovera den spanska storklubbens spelartrupp och rapporteras få gott om pengar till det. Nu uppger The Sun att ett tänkbart nyförvärv är, lite oväntat, mittbacken Eric Bailly från Manchester United.

Den engelska tidningen uppger att Real Madrid har Bailly på klubbens lista över “förstklassiga alternativ” och att “Marängerna” ska vara redo att betala 35 miljoner pund, drygt 425 miljoner kronor för backen.

Bailly lämnade sommaren 2016 Villarreal för spel i Manchester United och imponerade inledningsvis i klubben innan han tappade sin plats i lagets startelva. Den här säsongen är han noterad för 17 matcher, varav elva i Premier League och har avtal med United fram till sommaren 2020.

ANNONS
Publicerad 2019-04-05 kl 07:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto