POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Trapp kan ersätta Olsen i Roma

Robin Olsen har en tung period bakom sig i Roma, som slutade med att svensken blev petad senast mot Fiorentina i förmån för Antonio Mirante. Uppgifter gör också gällande att Roma vill sälja Olsen och under fredagen kom uppgifter om att Bournemouth och Norwich var ute efter svensken.

Nu rapporterar La Repubblica att Romklubben identifierat en potentiell ersättare för Olsen. Tidningen skriver att Roma varit i kontakt med Paris Saint-Germain angående Kevin Trapp.

Tysken, som värvades till PSG sommaren 2015, blev inför den här säsongen överflödig då klubben värvade in Gianluigi Buffon att konkurrera med Alphonse Aroela som förstavalet mellan stolparna. Istället har Trapp spenderat säsongen på lån i Eintracht Frankfurt, där han varit förstemålvakt när klubben tagit sig till kvartsfinal i Europa League.

Publicerad 2019-04-06 kl 08:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå