POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Jovics pappa bekräftar Barça-intresse: "Fått förfrågningar"

Luka Jovic, 21, har tagit Bundesliga med storm. Eintracht Frankfurt-anfallaren mäktade med 8 mål på 22 ligamatcher och den här säsongen har han svarat för 17 fullträffar på 26 Bundesligatillställningar.

Hans framfart har också gjort att större klubbar pockar hans uppmärksamhet och bland annat Barcelona och Chelsea uppgetts vara intresserat av att knyta till sig talangen. Nu bekräftar hans pappa, Milan Jovic, att Barcelona har varit intresserat.

– Luka har fått förfrågningar, däribland från Barcelona, säger han till Bild.

Milan Jovic menar dock att sonen inte vill flytta i dagsläget.

– Han är inte intresserad. Han vet inte om han kan spela där. Han var hemma för ett par dagar sedan och sa: ”Pappa, det handlar inte om pengar, jag vill bara spela fotboll”. Han vill stanna i Eintracht och spela Champions League.

Publicerad 2019-04-12 kl 07:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå