POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

Solskjær bekräftar pågående kontraktssamtal med Herrera: ”Kan inte säga så mycket”

Ander Herreras kontrakt med Manchester United löper ut i sommar. För lite mindre än två veckor sedan uppgav The Daily Record att mittfältaren var överens med PSG om att ansluta i sommar. Nu berättar dock Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær att man fortfarande diskuterar med den spanska mittfältaren om en förlängning.

– Tyvärr kan jag inte på säga så mycket eftersom det är pågående kontraktssamtal och jag kan inte kommentera hur långt de är gångna eller om vad han bestämt sig för, säger norrmannen enligt Sky Sports.

– Vi har låtit honom fokusera på rehabilitering för han älskar att spela och han är inte jättelycklig när han inte kan hjälpa sin lagkamrater. Han ger alltid allt. Det kvittar om det är fem år kvar på kontraktet eller fem veckor.

När Solskjær fick frågan om han var hoppfull om att Herrera ska stanna svarade norrmannen:

– Du får fråga honom.

Ander Herrera har den här säsongen gjort 26 framträdanden för Manchester United och noterats för 3 mål.

Publicerad 2019-04-12 kl 13:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå