Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Real övertygat - värvar från Chelsea och United i sommar

Sillybloggen

Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane uppges i sommar ha blivit lovad stora summor pengar till nyförvärv för att renovera lagets spelartrupp. Efter mängder av spekulationer, så uppger nu Sky Sports att Zidane och klubbens ledning över övertygat om två stjärnvärvningar i sommar från England.

Sky rapporter att det gäller värvningar av Chelseas Eden Hazard, som Real under en längre tid har kopplats ihop med, men även Paul Pogba, som senast i dag rapporterades av The Sun, vara kritisk till att United i hans mening inte utvecklats sedan han anslöt till klubben för ett par år sedan från Juventus.

Uppgifterna gör gällande att Real Madrid kan köpa loss Hazard för 100 miljoner pund, det vill säga drygt 1,2 miljarder svenska kronor.

I går uppgav även The Sun att Real Madrid erbjuder Hazard en jättelön – 400 000 pund, drygt 4,9 miljoner svenska kronor i veckan efter skatt.

Hazard har avtal med Chelsea till sommaren 2020 och är den här säsongen noterad för 19 mål och 13 framspelningar på 46 matcher i alla turneringar. Pogba har i sin tur avtal med United fram till sommaren 2021 och med en option på ytterligare ett år. Fransmannen är den här säsongen noterad för 16 mål och elva assist på 44 framträdanden i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2019-04-26 07:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto