POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Bales agent: “Han vill stanna i Real Madrid”

Det har rapporterats om att Real Madrid-walesaren Gareth Bale, 29, inte längre ska vara önskvärd av tränaren Zinedine Zidane och tidigare uppgifter har gjort gällande att den offensive pjäsen får söka sig till en klubb i sommar. Men om man ska tyda Bales agent, Jonathan Barnett, är det i sådana fall mot hans vilja.

– Jag är inte säker på vad Zidane vill att han ska stanna, men just nu vill Gareth stanna.

Gareth Bale har den här säsongen gjort 42 framträdanden för Real Madrid och på de matcherna har han svarat för 14 mål. I den senaste matchen som Real Madrid spelade mot Girona var walesaren utanför truppen.

Publicerad 2019-05-08 kl 20:51

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå