POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Dortmund in i jakten på Ajax-talang

Ajax holländske mittfältstalang Donny van de Beek är en av flera spelare i den holländska storklubben som under våren charmat stora delar av fotbollsvärlden i Eredivisie och framför allt i Champions League. Van de Beek har tidigare i vår kopplats ihop med en flytt till Milan och Real Madrid, men nu uppges ytterligare en klubb ge sig in i jakten på den 22-årige mittfältaren.

Borussia Dortmunds sportchef Michael Zorc följde i går, enligt tyska tidningen Bild, van de Beek under Ajax returmöte med Tottenham i Champions League och ska vara intresserad av att i sommar plocka in talangen. Dortmund ska även tidigare ha haft ett möte med van de Beeks agent om en möjlig övergång.

Donny van de Beek har avtal med Ajax fram till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för 16 mål och tolv framspelningar på 55 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-05-09 kl 17:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå