POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Oenighet i Real angående Pogba-värvning

Paul Pogba har kopplats ihop med en flytt till Real Madrid i sommarens transferfönster. Nu skriver spanska Marca att tränare Zinedine Zidane vill ha sin landsman till klubben, men att Reals ledning är tveksam över att betala så mycket som 180 miljoner euro, drygt 1,8 miljarder kronor, för en så ojämn spelare. Enligt tidningen har man Tottenhams Christian Eriksen och Ajax Donny van de Beek som alternativ.

Samtidigt skriver man att det är troligt att Real lyckas lösa Luka Jovic från Eintracht Frankfurt, Eden Hazard från Chelsea och Ferland Mendy från Lyon i sommarfönstret, men att man inte är helt överens med någon av klubbarna om övergångssumman ännu.

Vidare uppger man att Reals drömspelare att värva är Neymar, men att PSG-brassen i sådana fall själv måste lämna in en transferbegäran först.

Publicerad 2019-05-11 kl 12:42

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå