POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Juventus utmanar Inter om Manchester United-anfallare

Manchester United uppges vilja bli av med Alexis Sanchez, som i januari 2018 anslöt från Arsenal. Tidigare i vår uppgav Daily Mail att United vill frigöra löneutrymme i truppen och därmed sälja chilenaren, medan Gazzetta dello Sport i förra veckan skrev att Sanchez agent för samtal om en potentiell flytt till Inter.

Nu uppger engelska tidningen The Independent att Inter får konkurrens av regerande italienska ligamästaren Juventus. Tidningen uppger att klubbarna och olika mellanhänder redan haft konkreta möten om en övergång, men att Juventus endast kan tänka sig att värva anfallaren om han går ner i lön.

Sanchez är den här säsongen noterad för två mål och fyra framspelningar på 27 matcher i alla turneringar. Anfallarens avtal sträcker sig till sommaren 2022.

Publicerad 2019-05-16 kl 07:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå