POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Sarri en av två kandidater till att ta över Juventus

Vem som ska ersätta Massimiliano Allegri i Juventus är ännu inte klart. Tränaren och klubben gick skilda vägar för en dryg vecka sedan och därefter har flera olika namn kopplats samman med ”den gamla damen”. För ett par dagar sedan rapporterade flera italienska medier att Simone Inzaghi är aktuell för uppdraget, men även Chelseatränaren Maurizio Sarri har uppgetts vara en kandidat.

Nu rapporterar Sky Sports, med hänvisning till Sky Italia, att Sarri fortsatt är en kandidat. Enligt Sky är Sarri en av två kandidater som florerar att ta över klubben.

Sarri tog inför säsongen över Chelsea och han ledde klubben till en tredjeplats i ligan. Den italienske tränaren har också möjlighet att vinna en internationell titel med klubben då hans lag ställs mot Arsenal i Europa League-finalen.

Publicerad 2019-05-22 kl 08:51

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå