Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF intresserat av Blåvitts kapten: "Är inte aktuellt"

Sillybloggen

Sebastian Ohlsson är en av flera spelare i IFK Göteborg som har imponerat under vårsäsongen i allsvenskan. Och nu uppger GT Malmö FF är ute efter Blåvitts lagkapten.  Tidningen skriver att det finns “flera utländska klubbar som följer 26-åringen”, samt “ett par allsvenska toppklubbar” – och en av klubbarna ska alltså vara Malmö FF.

Sebastian Ohlsson själv utesluter en flytt till Skåneklubben.

– Det är inte aktuellt. Ska jag flytta på mig så är det utomlands som gäller. Nej, någon annan allsvensk klubb är inte aktuellt, säger han till tidningen.

Sebastian Ohlsson sitter på ett utgående kontraktet och enligt GT har ytterbacken erbjudits en förlängning.

– Allt det där sköter min agent. Jag försöker att inte tänka så mycket på det. Spelschemat har varit tajt. Vi får se vad som händer, men jag trivs väldigt bra i IFK Göteborg. Det är en ära att vara kapten och jag kan givetvis tänka mig att stanna. Samtidigt är det alla spelares dröm att testa proffslivet utomlands någon gång. Men då ska det vara något bra också, inte bara för att det är utanför Sverige

Annons
Publicerad 2019-05-26 18:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto