Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus i kontakt med Raiola om Paul Pogba

Sillybloggen

Paul Pogba spelade i Juventus mellan 2012 och 2016 innan han återvände till Manchester United för en rapporterad övergångssumma på ungefär en miljard kronor.

Fransmannen nuvarande sejour i Manchester United har dock väckt blandade känslor och stundom har han varit kritiserad och stundom hyllad.

Nu kan han dock vara på väg bort från Manchester United efter tre säsonger. Enligt Sky Sports, som i sin tur hänvisar till Sky Sport Italia, är mittfältarens tidigare klubb Juventus intresserat av honom och ”den gamla damen” har tagit kontakt med Pogbas agent Mino Raiola om en eventuell övergång i sommar. Sky rapporterar vidare att Manchester United ska känna till intresset.

Paul Pogba har tidigare ryktats vara på Real Madrids radar och så sent som i måndags skrev The Times att den spanska huvudstadsklubben överväger offra Gareth Bale, Isco och James Rodriguez för stjärnan.

Annons
Publicerad 2019-06-04 07:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto