POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Buffons agent: "Porto intressant för ‘Gigi'"

Tidigare italienske landslagsmålvakten Gianluigi Buffon lämnade – efter 17 år – inför förra säsongen Juventus för spel i Paris Saint-Germain, men nyligen stod det klart att det bara blev en säsong för den 41-årige målvakten i den franska storklubben.

– Jag lämnar lycklig att ha fått njuta av den här upplevelsen vilket definitivt har fått mig att växa, sa Buffon i en kommentar då.

Italienska tidningen Gazzetta dello Sport uppgav därefter att Buffon kan tänka sig att återvända till Serie A-klubben Parma, där han gjorde sju säsonger för klubbens seniorlag mellan 1994 och 2001. Men nu verkar även spel i ett nytt land vara av intresse.

Buffons agent Silvio Martina berättar att målvakten kan tänka sig att spela för Porto. Han skulle därmed kunna ersätta förre Real Madrid-målvakten Iker Casillas i klubben, som förväntas meddela sitt avsked från fotbollen i svallvågorna av en hjärtinfarkt som han tidigare i år drabbades av.

– Idén om att spela i Porto intresserar “Gigi”. Hur som helst finns det inte ett seriöst erbjudande på bordet och vi har inte träffat varandra. Han skulle vara öppen för att göra flytten. Oavsett vad, så pratar vi om en klubb med en stor historia som spelar i Champions League, säger Martina till portugisiska tidningen O Jogo enligt Football-Italia.

Buffon blev förra säsongen noterad för 25 matcher med PSG i alla turneringar.

Publicerad 2019-06-12 kl 18:05

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto