POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Klart: Aston Villa värvar brasse - uppges sätta nytt transfer-rekord

Aston Villa vann tidigare i vår play off-finalen mot Derby och blev därmed uppflyttat från The Championship till Premier League. Under torsdagskvällen rustade klubben inför återkomsten med en ny värvning.

Aston Villa meddelar att man är överens med belgiska klubben Club Brügge om en värvning av brasilianske anfallaren Wesley. Brassen, som i november fyller 23 år, stod under den här säsongen för 17 mål och tio assist på 48 matcher i alla turneringar.

Aston Villa ger däremot inte information om hur långt Wesleys avtal sträcker sig och meddelar att brassens arbetstillstånd ännu inte är klart, vilket gör att övergången därmed ännu inte är helt officiell.

Enligt Sky Sports ska däremot inte arbetstillståndet vara ett problem, samtidigt som affären ska vara Aston Villas största genom tiderna. Enligt Sky Sports ligger övergångssumman på 22 miljoner pund, drygt 265 miljoner svenska kronor.

Publicerad 2019-06-13 kl 19:30

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto