POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Oväntade uppgifterna: Premier League-nykomling jagar Ribery

Tidigare franske landslagsstjärnan Franck Ribery avslutade nyligen en lång och framgångsrik sejour i Bayern München med att vinna både Bundesliga och tyska cupen. Nu är däremot 36-åringen klubblös och verkar lite oväntat vara på väg till England.

Tyska Kicker uppger att Sheffield United, som i vår blev uppflyttat från Championship till Premier League, håller ögonen på Ribery för vad som beskrivs som en “stor transfer-kupp”. Sheffield-klubben ska vara ute efter ett stort namn till comebacken i engelsk fotbolls finrum till hösten, vilket uppges vara just Ribery.

Ribery lämnade sommaren 2007 Marseille för spel i Bayern München och vann bland annat nio ligatitlar och en Champions League-titel under sin tid i klubben. Under förra säsongen blev 36-åringen noterad för sju mål på 38 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-06-13 kl 16:12

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto