Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal nära första sommarvärvningen - klart inom kort

Sillybloggen

Arsenal rapporterades redan i slutet av maj vara intresserat av att ersätta Petr Cech, som avslutade sin karriär efter förra säsongen, med Dynamo Dresdens talangfulle målvakt Markus Schubert, 21. Schuberts kontrakt går ut med den tyska andradivisionsklubben i sommar och därmed kan han ansluta gratis.

Nu uppger engelska tidningen Daily Mirror att Londonklubben kan presentera målvakten inom de närmaste dagarna. Arsenals tidigare chefsscout Sven Mislintat ska redan under sin tid i klubben ha identifierat Schubert som ett möjligt nyförvärv och nu ska Arsenal alltså vara nära att ro värvningen i hamn.

Schubert, som hösten 2018 debuterade för Tysklands U21-landslag, är därmed tänkt att konkurrera med Bernd Leno om att vara förstemålvakt i klubben. Arsenal har sedan tidigare även colombianske målvakten David Ospina utlånad till Napoli, men han uppges lämna permanent för den italienska klubben i sommar.

Annons

Schubert tog sig upp genom Dresdens akademi och var under förra säsongen förstemålvakt i laget i tyska andraligan.

Publicerad 2019-06-13 23:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto