POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Arsenal nära första sommarvärvningen - klart inom kort

Arsenal rapporterades redan i slutet av maj vara intresserat av att ersätta Petr Cech, som avslutade sin karriär efter förra säsongen, med Dynamo Dresdens talangfulle målvakt Markus Schubert, 21. Schuberts kontrakt går ut med den tyska andradivisionsklubben i sommar och därmed kan han ansluta gratis.

Nu uppger engelska tidningen Daily Mirror att Londonklubben kan presentera målvakten inom de närmaste dagarna. Arsenals tidigare chefsscout Sven Mislintat ska redan under sin tid i klubben ha identifierat Schubert som ett möjligt nyförvärv och nu ska Arsenal alltså vara nära att ro värvningen i hamn.

Schubert, som hösten 2018 debuterade för Tysklands U21-landslag, är därmed tänkt att konkurrera med Bernd Leno om att vara förstemålvakt i klubben. Arsenal har sedan tidigare även colombianske målvakten David Ospina utlånad till Napoli, men han uppges lämna permanent för den italienska klubben i sommar.

Schubert tog sig upp genom Dresdens akademi och var under förra säsongen förstemålvakt i laget i tyska andraligan.

Publicerad 2019-06-13 kl 23:23

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto