POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Juventus-bas uppges imponerad av svensk talang

Atalantas svenske U21-landslagsman Dejan Kulusevski, som under 2016 anslöt till den italienska klubben från Brommapojkarna, gjorde i vintras debut i Serie A och blev i fredags utsedd till “Matchens spelare” när Atalantas Primavera-lag besegrade Inter i finalen och blev Primavera-mästare i Italien.

Den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport rapporterade under måndagen att Serie A-konkurrenten Torino numera följer svensken, då tränaren Walter Mazzarri ska vara förtjust i Kulusevski, vilket enligt uppgifterna kan innebära en affär i framtiden.

Men nu uppger samma tidning att Torino kan få konkurrens av Juventus. Enligt La Gazzetta dello Sport följde Juventus sportchef Fabio Paratici den 19-årige svensken under Primavera-slutspelet och ska ha blivit imponerad.

Kulusevski blev under förra säsongen noterad för totalt fyra matcher i Serie A och blev i stället främst noterad för matchspel i Primavera-serien. Kulusevskis kontakt med Atalanta sträcker sig till sommaren 2022.

Publicerad 2019-06-18 kl 07:09

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto