POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
16v

Samstämmiga uppgifter - Tottenham nära att värva jagad Lyon-mittfältare

Lyons succémittfältare Tanguy Ndombele, 22, uppges vara en av Europas mest jagade mittfältare. Detta bara ett år efter att han permanent lämnade Amiens för spel i Lyon. Den franska storklubbens president Jean-Michel Aulas bekräftade nyligen att Ndombele vill lämna klubben, men att Lyon samtidigt inte behöver sälja, även om det mycket väl kan bli så vid ett “stort bud”.

Nu uppger franska tidningen L’Equipe att Tottenham, som även tidigare rapporterats vara intresserat av fransmannens tjänster, närmar sig en värvning, då parterna “till 80 procent” ska vara överens om ett kontrakt. Samtidigt uppges även Tottenham betala 80 miljoner euro, drygt 844 miljoner kronor för 22-åringen.

Sky Sports rapporterar också att Ndombele är nära att bli klar för Tottenham, men för 65 miljoner pund, drygt 765 miljoner kronor i övergångssumma. Enligt uppgifterna förväntas mittfältaren genomföra den obligatoriska läkarundersökningen inom de närmaste dagarna.

Ndombele stod under förra säsongen för tre mål och åtta assist på 49 matcher i alla turneringar. Fransmannen har avtal med Lyon till sommaren 2023.

Publicerad 2019-06-26 kl 08:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå