Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Championship-konkurrent ställer in siktet på Jansson

Sillybloggen

Fulham brakade ur Premier League förra säsongen och slutade näst sist. Nu rapporterar journalisten Matt Law på tidningen Daily Telegraph att klubben ställt in siktet på att försöka värva Pontus Jansson från Leeds. “Vad jag hör är Fulham väldigt intresserat av att försöka köpa Pontus Jansson från Leeds”, skriver han på Twitter.

Leeds missade som bekant uppflyttning till Premier League efter förlust i play off-semifinal mot Derby. Jansson själv sa dock vid den senaste landslagssamlingen att han nästa säsong är inställd på att fortsätta i Leeds, en klubb han har kontrakt med fram till sommaren 2022.

– Jag har tre år kvar på kontraktet. Nu har vi lite semester, som är välbehövligt och sedan är det bara på det igen, nöta på igen och så får vi se. Allt kan hända i fotboll. Det kan ändras på en dag men just nu är det absolut så jag tänker, sa Jansson till Fotbollskanalen då.

 

Publicerad 2019-07-01 12:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto