POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Championship-konkurrent ställer in siktet på Jansson

Fulham brakade ur Premier League förra säsongen och slutade näst sist. Nu rapporterar journalisten Matt Law på tidningen Daily Telegraph att klubben ställt in siktet på att försöka värva Pontus Jansson från Leeds. “Vad jag hör är Fulham väldigt intresserat av att försöka köpa Pontus Jansson från Leeds”, skriver han på Twitter.

Leeds missade som bekant uppflyttning till Premier League efter förlust i play off-semifinal mot Derby. Jansson själv sa dock vid den senaste landslagssamlingen att han nästa säsong är inställd på att fortsätta i Leeds, en klubb han har kontrakt med fram till sommaren 2022.

– Jag har tre år kvar på kontraktet. Nu har vi lite semester, som är välbehövligt och sedan är det bara på det igen, nöta på igen och så får vi se. Allt kan hända i fotboll. Det kan ändras på en dag men just nu är det absolut så jag tänker, sa Jansson till Fotbollskanalen då.

 

Publicerad 2019-07-01 kl 12:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå